nieuws

Casa Confetti

bouwbreed Premium

Op het Utrechtse universiteitsterrein De Uithof werkt BAM Utiliteitsbouw met een nieuwe bouwkraan aan de opbouw van studentenhuisvestingsproject Casa Confetti. Het door architectenbureau Marlies Rohmer uit Amsterdam ontworpen complex biedt ruimte aan 377 studenten, krijgt een groot dakterras van 610 vierkante meter en wordt bijna 50 meter hoog. Bijna een jaar geleden kwam de bouw stil te liggen omdat de bouwkraan bij het project door zware storm omwaaide.

Op het Utrechtse universiteitsterrein De Uithof werkt BAM Utiliteitsbouw met een nieuwe bouwkraan aan de opbouw van studentenhuisvestingsproject Casa Confetti. Het door architectenbureau Marlies Rohmer uit Amsterdam ontworpen complex biedt ruimte aan 377 studenten, krijgt een groot dakterras van 610 vierkante meter en wordt bijna 50 meter hoog. Bijna een jaar geleden kwam de bouw stil te liggen omdat de bouwkraan bij het project door zware storm omwaaide.

Reageer op dit artikel