nieuws

Burgers Hengelo schetsen nieuwbouw

bouwbreed Premium

De inwoners van Hengelo mogen zelf bepalen hoe een nieuw appartementencomplex in het centrum van hun stad eruit komt te zien. Appartementencomplex Marq is een initiatief van woningcorporatie Domijn. Op de speciale website www.makeyourmarq.nl worden belangstellenden uitgedaagd deel te nemen aan een zogeheten ‘moodboard’.

De inwoners van Hengelo mogen zelf bepalen hoe een nieuw appartementencomplex in het centrum van hun stad eruit komt te zien. Appartementencomplex Marq is een initiatief van woningcorporatie Domijn. Op de speciale website www.makeyourmarq.nl worden belangstellenden uitgedaagd deel te nemen aan een zogeheten ‘moodboard’.
De deelnemers kunnen kiezen uit een veelheid aan foto’s, kleuren en woorden. Hiermee stellen zij zelf een collage samen. In aril volgend jaar presenteert de architect zijn eerste ontwerpen die zijn gebaseerd op de moodboards.

Reageer op dit artikel