nieuws

Bouw Almere stil door eisen grondwater

bouwbreed

In het Europakwartier in Almere Poort loopt een serie bouwprojecten vast. De provincie valt over de grondwaterbemaling. De bouwers dachten dat ze hiervoor geen vergunning nodig hadden. Nu veel tegelijk wordt gebouwd, kijkt de provincie naar de totale onttrekking, waarvan wel eerst de gevolgen hadden moeten worden onderzocht. De gemeente bemiddelt voor een oplossing voor zes betrokken projecten.

In het Europakwartier in Almere Poort loopt een serie bouwprojecten vast. De provincie valt over de grondwaterbemaling. De bouwers dachten dat ze hiervoor geen vergunning nodig hadden. Nu veel tegelijk wordt gebouwd, kijkt de provincie naar de totale onttrekking, waarvan wel eerst de gevolgen hadden moeten worden onderzocht. De gemeente bemiddelt voor een oplossing voor zes betrokken projecten.

Reageer op dit artikel