nieuws

Ballast Nedam wil vervolgingcementhandelaar

bouwbreed Premium

Ballast Nedam is een zogenoemde artikel 12-procedure gestart bij het Haagse gerechtshof om zo cementhandelaar Ton de G. alsnog vervolgd te krijgen. Justitie trof eerder dit jaar een schikking met De G. die daardoor niet terecht hoeft te staan in het betonfraudeproces. Vier anderen worden wel vervolgd door het Openbaar Ministerie. De G. mocht zijn strafzaak afkopen omdat hij ziek zou zijn. Volgens Ballast Nedam is De G. wel degelijk in staat om voor te komen.

Ballast Nedam is een zogenoemde artikel 12-procedure gestart bij het Haagse gerechtshof om zo cementhandelaar Ton de G. alsnog vervolgd te krijgen. Justitie trof eerder dit jaar een schikking met De G. die daardoor niet terecht hoeft te staan in het betonfraudeproces. Vier anderen worden wel vervolgd door het Openbaar Ministerie. De G. mocht zijn strafzaak afkopen omdat hij ziek zou zijn. Volgens Ballast Nedam is De G. wel degelijk in staat om voor te komen.
> economie 6

Reageer op dit artikel