nieuws

ArcelorMittal breidt uit met fabriek in Rusland

bouwbreed Premium

ArcelorMittal heeft besloten in Rusland een staalfabriek te bouwen. De eerste fase van de bouw vergt een investering van ongeveer 100 miljoen dollar. ArcelorMittal verwacht in het tweede kwartaal volgend jaar met de bouw te beginnen. De fabriek moet volgens schema begin 2010 in gebruik zijn. In eerste instantie krijgt de fabriek een capaciteit van 600.000 ton. De fabriek wordt gebouwd in de buurt van de stad Tver, op 180 kilometer ten noorden van Moskou.

ArcelorMittal heeft besloten in Rusland een staalfabriek te bouwen. De eerste fase van de bouw vergt een investering van ongeveer 100 miljoen dollar. ArcelorMittal verwacht in het tweede kwartaal volgend jaar met de bouw te beginnen. De fabriek moet volgens schema begin 2010 in gebruik zijn. In eerste instantie krijgt de fabriek een capaciteit van 600.000 ton. De fabriek wordt gebouwd in de buurt van de stad Tver, op 180 kilometer ten noorden van Moskou.

Reageer op dit artikel