nieuws

Zwevend beton

bouwbreed Premium

Platen van 15 bij 30 meter, elk met een gewicht van 22 ton, zweven vanaf de begane grond naar een hoogte van 70 meter. In Zwijndrecht nadert De Bakens zijn hoogste punt. Niet alleen van het appartementencomplex, tevens van de gehele stad. De Bakens behoort tot de genomineerden voor het Meest Vernieuwende Woonzorgproject van Nederland. De bestaande flats Eemstein en Zonnestein krijgen een gevelmetamorfose en op de bestaande gebouwen komen in twee lagen terrasappartementen. Tussen de flats verrijzen twee woontorens van 19 en 22 verdiepingen. De oplevering van toren Eemstein staat voor februari 2008 op de agenda. Toren Zonnestein volgt in april. De Bakens wordt ontwikkeld door corporatie Forta en De Koning Wessels Vastgoed. De Volker Wessels-bouwers Boen 0x26 Maasdam en Stam 0x26 De Koning zorgen voor de uitvoering.

Platen van 15 bij 30 meter, elk met een gewicht van 22 ton, zweven vanaf de begane grond naar een hoogte van 70 meter. In Zwijndrecht nadert De Bakens zijn hoogste punt. Niet alleen van het appartementencomplex, tevens van de gehele stad. De Bakens behoort tot de genomineerden voor het Meest Vernieuwende Woonzorgproject van Nederland. De bestaande flats Eemstein en Zonnestein krijgen een gevelmetamorfose en op de bestaande gebouwen komen in twee lagen terrasappartementen. Tussen de flats verrijzen twee woontorens van 19 en 22 verdiepingen. De oplevering van toren Eemstein staat voor februari 2008 op de agenda. Toren Zonnestein volgt in april. De Bakens wordt ontwikkeld door corporatie Forta en De Koning Wessels Vastgoed. De Volker Wessels-bouwers Boen 0x26 Maasdam en Stam 0x26 De Koning zorgen voor de uitvoering.

Reageer op dit artikel