nieuws

Zonder water toch een schone bedrijfsauto

bouwbreed Premium

Volgens de website www.autowassenzonderwater.nl kan met de Autolak-Bodyguard een auto goed worden schoongemaakt zonder water. Het is een van oorsprong Duits product, dat in Nederland op de markt wordt gebracht door de (nog) onbekende firma Havasa uit het Overijsselse plaatsje Hertme. Op de website is een overtuigende video te zien, waarin het gebruik van het reinigingsmiddel wordt getoond. Doordat de Autolak-Bodyguard niet alleen reinigt, maar vervolgens de autolak ook beschermt tegen nieuw vuil, zou elke volgende reiniging gemakkelijker moeten worden.

Volgens de website www.autowassenzonderwater.nl kan met de Autolak-Bodyguard een auto goed worden schoongemaakt zonder water. Het is een van oorsprong Duits product, dat in Nederland op de markt wordt gebracht door de (nog) onbekende firma Havasa uit het Overijsselse plaatsje Hertme. Op de website is een overtuigende video te zien, waarin het gebruik van het reinigingsmiddel wordt getoond. Doordat de Autolak-Bodyguard niet alleen reinigt, maar vervolgens de autolak ook beschermt tegen nieuw vuil, zou elke volgende reiniging gemakkelijker moeten worden.

Reageer op dit artikel