nieuws

Workwear

bouwbreed Premium

Veiligheid, comfort, kwaliteit en functionaliteit zegt Mammoet te bieden met zijn nieuwe veiligheidsschoenen en -kleding uit de reeks Workwear. De fabrikant levert acht modellen schoenen en twee soorten laarzen. Voor de ontwikkeling van de voetbekleding gebruikte Mammoet kennis van Bata Industrials. Met die expertise garandeert de producent dat zijn modellen Horn, Edge, Tribe en Spike onder alle omstandigheden waterdicht blijven. Dat blijven ook de werkbroek en werkjas Yakut en de regenkleding Aniva.

Veiligheid, comfort, kwaliteit en functionaliteit zegt Mammoet te bieden met zijn nieuwe veiligheidsschoenen en -kleding uit de reeks Workwear. De fabrikant levert acht modellen schoenen en twee soorten laarzen. Voor de ontwikkeling van de voetbekleding gebruikte Mammoet kennis van Bata Industrials. Met die expertise garandeert de producent dat zijn modellen Horn, Edge, Tribe en Spike onder alle omstandigheden waterdicht blijven. Dat blijven ook de werkbroek en werkjas Yakut en de regenkleding Aniva.

Reageer op dit artikel