nieuws

Windgevoelig

bouwbreed Premium

In Almere werken medewerkers van Koopmans TBI Bouw aan het plaatsen van de daken van woningbouwproject Boszicht. Met de prefab constructies is het dak plaatsen net zo eenvoudig als het opzetten van een tent met stokken. Als het echter gaat waaien, wordt het wat moeilijker en moeten alle zeilen bijgezet worden om te voorkomen dat de loodzware elementen alle kanten opwaaien. Het project bestaat uit 61 woningen en heeft haar naam te danken aan de groepjes bomen die verderop geplaatst zijn. Foto: Ton Borsboom

In Almere werken medewerkers van Koopmans TBI Bouw aan het plaatsen van de daken van woningbouwproject Boszicht. Met de prefab constructies is het dak plaatsen net zo eenvoudig als het opzetten van een tent met stokken. Als het echter gaat waaien, wordt het wat moeilijker en moeten alle zeilen bijgezet worden om te voorkomen dat de loodzware elementen alle kanten opwaaien. Het project bestaat uit 61 woningen en heeft haar naam te danken aan de groepjes bomen die verderop geplaatst zijn. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel