nieuws

Wegenbouwmachines IR steeds vaker onder naam van Volvo

bouwbreed Premium

Volvo Construction Equipment heeft de eerste serie voormalige wegenbouwmachines van Ingersoll Rand onder de eigen naam gepresenteerd, een belangrijke stap sinds de overname in april van dit jaar. Op de tentoonstelling Excon in het Indiaase Bangalore was vorige week al een deel van de nieuwe productielijn te zien.

Volvo Construction Equipment heeft de eerste serie voormalige wegenbouwmachines van Ingersoll Rand onder de eigen naam gepresenteerd, een belangrijke stap sinds de overname in april van dit jaar. Op de tentoonstelling Excon in het Indiaase Bangalore was vorige week al een deel van de nieuwe productielijn te zien.
Hoewel Volvo nog een jaar lang de naam van IR mag gebruiken, maakte Volvo in India bij de presentatie van twee nieuwe dealers toch gebruik van de eigen merknaam. Volgens Pat Olny, Volvo’s president van de wegenbouwdivisie, is als strategie gekozen om land voor land en continent voor continent de naam van Volvo in te voeren. “Het proces van integratie loopt iets voor op schema”, zei hij. “Ik verwacht, dat tegen het eind van het jaar vijftig tot zestig procent van onze producten onze naam draagt”.

Reageer op dit artikel