nieuws

Vlechtwerk

bouwbreed Premium

Vlechtwerk

Medewerkers van Wessel vlechten het ijzer voor parkeergarage De Cope. Het vlechtwerk is bedoeld voor de kern van de twee wokkels waar straks de hellingbanen overheen lopen om auto’s in en uit de garage te laten rijden. Omdat er veel kracht op deze kern komt, is de ijzeren aanhechting aan de fundering van belang. Zodra het vlechtwerk klaar is, stort de aannemer de fundering. Daarna worden de uitkragende prefab elementen er in een rondje op gestapeld. Op dit moment plaatst Wessel Zeist ook de eerste laag van het parkeergedeelte. De parkeergarage maakt deel uit van een kantoorpand van 3300 vierkante meter. Aan de kant van het kantoor komt een wokkel met zes parkeerlagen en drie kantoorlagen, aan de andere kant komt een wokkel met acht parkeerlagen. De garage is niet alleen bestemd voor de medewerkers van het kantoor, maar ook voor andere medewerkers van bedrijventerrein Papendorp in Utrecht. Daarom telt het ontwerp van JHK Architecten uit Utrecht vijfhonderd plaatsen op 15.000 vierkante meter. Teneinde de parkeergarage met het kantoor te koppelen, heeft de architect gekozen voor eenzelfde gevel met gouden aluminium geperforeerde beplating. De oplevering van het geheel is gepland in oktober 2008..

Medewerkers van Wessel vlechten het ijzer voor parkeergarage De Cope. Het vlechtwerk is bedoeld voor de kern van de twee wokkels waar straks de hellingbanen overheen lopen om auto’s in en uit de garage te laten rijden. Omdat er veel kracht op deze kern komt, is de ijzeren aanhechting aan de fundering van belang. Zodra het vlechtwerk klaar is, stort de aannemer de fundering. Daarna worden de uitkragende prefab elementen er in een rondje op gestapeld. Op dit moment plaatst Wessel Zeist ook de eerste laag van het parkeergedeelte. De parkeergarage maakt deel uit van een kantoorpand van 3300 vierkante meter. Aan de kant van het kantoor komt een wokkel met zes parkeerlagen en drie kantoorlagen, aan de andere kant komt een wokkel met acht parkeerlagen. De garage is niet alleen bestemd voor de medewerkers van het kantoor, maar ook voor andere medewerkers van bedrijventerrein Papendorp in Utrecht. Daarom telt het ontwerp van JHK Architecten uit Utrecht vijfhonderd plaatsen op 15.000 vierkante meter. Teneinde de parkeergarage met het kantoor te koppelen, heeft de architect gekozen voor eenzelfde gevel met gouden aluminium geperforeerde beplating. De oplevering van het geheel is gepland in oktober 2008..

Reageer op dit artikel