nieuws

Vitodens

bouwbreed Premium

De range Vitodens 200 HR gaswandketels is door Viessman Nederland verder uitgebreid. De ketel wordt nu ook geleverd in uitvoeringen met vermogens die variëren van 4,8 tot 105 kW. In cascade-uitvoering zijn zelfs vermogens tot 420 kW realiseerbaar. Ondanks het grote vermogen geldt de Vitodens 200 met een maximale afmeting van 460 x 380 x 850 millimeter als zeer compact. De ketel is voorzien van een roestvaststalen MatriX-cilinderbrander. Door een verbeterd modulatiebereik van 1:4 past de brander zich voortdurend aan de warmtebehoefte aan. Hierdoor wordt de uitstoot van schadelijke stoffen sterk verlaagd.

De range Vitodens 200 HR gaswandketels is door Viessman Nederland verder uitgebreid. De ketel wordt nu ook geleverd in uitvoeringen met vermogens die variëren van 4,8 tot 105 kW. In cascade-uitvoering zijn zelfs vermogens tot 420 kW realiseerbaar. Ondanks het grote vermogen geldt de Vitodens 200 met een maximale afmeting van 460 x 380 x 850 millimeter als zeer compact. De ketel is voorzien van een roestvaststalen MatriX-cilinderbrander. Door een verbeterd modulatiebereik van 1:4 past de brander zich voortdurend aan de warmtebehoefte aan. Hierdoor wordt de uitstoot van schadelijke stoffen sterk verlaagd.

Reageer op dit artikel