nieuws

Vertraging bouw centrum Klaaswaal

bouwbreed

– Volgens Martin Honders, PvdA-wethouder van de gemeente Cromstrijen kan het nog wel een halfjaar duren voordat de bouw van 25 appartementen in Klaaswaal wordt hervat. De afbouw is overgenomen door garantiefonds Woningborg uit Gouda nadat aannemer Roos Bouw failliet ging. Het bouwproject zou in januari 2008 opgeleverd moeten worden, maar ligt al maanden stil. “We hadden het project vanuit de gemeente beter moeten begeleiden,” aldus Honders. De vernieuwing van het centrum van Klaaswaal omvat vier deelplannen met in totaal 100 appartementen.

– Volgens Martin Honders, PvdA-wethouder van de gemeente Cromstrijen kan het nog wel een halfjaar duren voordat de bouw van 25 appartementen in Klaaswaal wordt hervat. De afbouw is overgenomen door garantiefonds Woningborg uit Gouda nadat aannemer Roos Bouw failliet ging. Het bouwproject zou in januari 2008 opgeleverd moeten worden, maar ligt al maanden stil. “We hadden het project vanuit de gemeente beter moeten begeleiden,” aldus Honders. De vernieuwing van het centrum van Klaaswaal omvat vier deelplannen met in totaal 100 appartementen.

Reageer op dit artikel