nieuws

Verdiept spoor

bouwbreed

Aannemer Van Hattum en Blankevoort uit Woerden legt een verdiept dubbelspoor aan in de binnenstad van Almelo. Daardoor moet de overlast van treinen voor de bewoners in de buurt drastisch afnemen. Het nieuwe traject heeft een lengte van een kilometer en ligt tussen een viaduct en het station. Het werk wordt uitgevoerd in twee bouwstromen om de aanlegtijd te verkorten. Tijdens de uitvoering rijden de treinen over een tijdelijke enkelsporige hulpbaan.

Aannemer Van Hattum en Blankevoort uit Woerden legt een verdiept dubbelspoor aan in de binnenstad van Almelo. Daardoor moet de overlast van treinen voor de bewoners in de buurt drastisch afnemen. Het nieuwe traject heeft een lengte van een kilometer en ligt tussen een viaduct en het station. Het werk wordt uitgevoerd in twee bouwstromen om de aanlegtijd te verkorten. Tijdens de uitvoering rijden de treinen over een tijdelijke enkelsporige hulpbaan.

Reageer op dit artikel