nieuws

Twee nieuwe lakverven voor professionals

bouwbreed Premium

Om tegemoet te komen aan de vraag van de bouwmaterialenhandel naar verf voor professionals brengt Brander twee nieuwe laklijnen op de markt. Eén op waterbasis, geschikt voor binnen- en buitengebruik, en één op alkydbasis, bedoeld voor buitentoepassing. Beide lijnen van de nieuwe Branderlakverf bevatten een primer, een hoogglans-, een zijdeglans- en een een-pot-systeem in alle gangbare waaierkleuren.

Om tegemoet te komen aan de vraag van de bouwmaterialenhandel naar verf voor professionals brengt Brander twee nieuwe laklijnen op de markt. Eén op waterbasis, geschikt voor binnen- en buitengebruik, en één op alkydbasis, bedoeld voor buitentoepassing. Beide lijnen van de nieuwe Branderlakverf bevatten een primer, een hoogglans-, een zijdeglans- en een een-pot-systeem in alle gangbare waaierkleuren.

Reageer op dit artikel