nieuws

Torens

bouwbreed Premium

Het artikel ‘Vervolgstappen bouw JuBi verlopen moeizaam’ over de aanbesteding van de 150 meter hoge torens voor de ministeries van Justitie en Binnenlandse Zaken in Cobouw van 27 november (nummer 220) is voor mij aanleiding te reageren. Want de succesvolle renovatie van een andere toren, waaraan Réne Strijland in het artikel refereert, betreft niet de Staatsbosbeheertoren in Utrecht maar die van Rijkswaterstaat in Nieuwegein (Utrecht). Het ontwerp voor de renovatie is gemaakt door architectenbureau CePeZed en gerealiseerd door een bouwcombinatie van Ballast Nedam Bouw Speciale Projecten, BAM Utiliteitsbouw, HOMIJ Technische Installaties en Imtech Projects.

Het artikel ‘Vervolgstappen bouw JuBi verlopen moeizaam’ over de aanbesteding van de 150 meter hoge torens voor de ministeries van Justitie en Binnenlandse Zaken in Cobouw van 27 november (nummer 220) is voor mij aanleiding te reageren. Want de succesvolle renovatie van een andere toren, waaraan Réne Strijland in het artikel refereert, betreft niet de Staatsbosbeheertoren in Utrecht maar die van Rijkswaterstaat in Nieuwegein (Utrecht). Het ontwerp voor de renovatie is gemaakt door architectenbureau CePeZed en gerealiseerd door een bouwcombinatie van Ballast Nedam Bouw Speciale Projecten, BAM Utiliteitsbouw, HOMIJ Technische Installaties en Imtech Projects.

Reageer op dit artikel