nieuws

Torcia

bouwbreed Premium

Metaalhalogeen of hogedruknatrium en die laatste ook in een duo power-versie, waarbij de lichtsterkte op 100 of op 50 procent geschakeld kan worden. Dit geeft een energiebesparing van zo’n 40 procent. Zo introduceert Attiva de Italiaanse Torcia. De naamgeving van het Disano-armatuur suggereert een klassieke toorts, maar dan wel een moderne met een behuizing van spuitgietaluminium en een uit één stuk vervaardigde, polycarbonaat afscherming of gehard glazen ruit.

Metaalhalogeen of hogedruknatrium en die laatste ook in een duo power-versie, waarbij de lichtsterkte op 100 of op 50 procent geschakeld kan worden. Dit geeft een energiebesparing van zo’n 40 procent. Zo introduceert Attiva de Italiaanse Torcia. De naamgeving van het Disano-armatuur suggereert een klassieke toorts, maar dan wel een moderne met een behuizing van spuitgietaluminium en een uit één stuk vervaardigde, polycarbonaat afscherming of gehard glazen ruit.

Reageer op dit artikel