nieuws

The Red Apple

bouwbreed Premium

Bouwcombinatie Heijmerink/JP van Eesteren werkt gestaag door aan de opbouw van de The Red Apple op het Wijnhaveneiland in Rotterdam. De in opdracht van Woningstichting PWS door KCAP Architecten ontworpen woontoren wordt 120 meter hoog. Op de begane grond komen bedrijfsruimten; daarop een zwevend woonblok van 57 meter hoogte. Om te genieten van het uitzicht, krijgen de bewoners geen balkon maar een glazen pui. Zo is vanuit de door Jan des Bouvrie ontworpen woning op grote hoogte het scheepvaartverkeer te zien. De gevels worden afgewerkt met vuurrood, golvend aluminium.

Bouwcombinatie Heijmerink/JP van Eesteren werkt gestaag door aan de opbouw van de The Red Apple op het Wijnhaveneiland in Rotterdam. De in opdracht van Woningstichting PWS door KCAP Architecten ontworpen woontoren wordt 120 meter hoog. Op de begane grond komen bedrijfsruimten; daarop een zwevend woonblok van 57 meter hoogte. Om te genieten van het uitzicht, krijgen de bewoners geen balkon maar een glazen pui. Zo is vanuit de door Jan des Bouvrie ontworpen woning op grote hoogte het scheepvaartverkeer te zien. De gevels worden afgewerkt met vuurrood, golvend aluminium.

Reageer op dit artikel