nieuws

Takelwerk

bouwbreed Premium

Medewerkers van VBI Schuilenburg BV in Kootstertille takelen een kanaalplaatvloer op die naar een nieuwbouwproject moet worden vervoerd. Met de verrijdbare portaalkraan worden dagelijks honderden pasgemaakte vloeren verplaatst. VBI is in Europa de grootste producent van kanaalplaatvloeren. Het bedrijf heeft vijftig productievestigingen in elf landen, waarvan vier in Nederland.

Medewerkers van VBI Schuilenburg BV in Kootstertille takelen een kanaalplaatvloer op die naar een nieuwbouwproject moet worden vervoerd. Met de verrijdbare portaalkraan worden dagelijks honderden pasgemaakte vloeren verplaatst. VBI is in Europa de grootste producent van kanaalplaatvloeren. Het bedrijf heeft vijftig productievestigingen in elf landen, waarvan vier in Nederland.

Reageer op dit artikel