nieuws

Tadano samen met Chinees Jing Cheng

bouwbreed Premium

De Japanse mobiele-kranenbouwer Tadano heeft een joint venture opgezet met het Chinese bedrijf Jing Cheng. Deze gaat in de Chinese hoofdstad Beijing hydraulische componenten produceren. JC-Tadano heeft een startkapitaal van 2,5 miljoen Amerikaanse dollar. Tadano heeft de helft van de aandelen, Jing Cheng veertig procent en de Japanse bedrijven Mimura Tekko en Marukami Seisakusho samen tien procent. In Beijing wordt een fabriek van 8000 vierkante meter gebouwd. De productie van pompen en cilinders voor mobiele kranen moet in april 2008 beginnen en gaat leveren aan BQ-Tadano, de Chinees/Japanse kranenbouwer. De fabriek voorspelt een omzet van 4,5 miljoen dollar in 2009 en 2010.

De Japanse mobiele-kranenbouwer Tadano heeft een joint venture opgezet met het Chinese bedrijf Jing Cheng. Deze gaat in de Chinese hoofdstad Beijing hydraulische componenten produceren. JC-Tadano heeft een startkapitaal van 2,5 miljoen Amerikaanse dollar. Tadano heeft de helft van de aandelen, Jing Cheng veertig procent en de Japanse bedrijven Mimura Tekko en Marukami Seisakusho samen tien procent. In Beijing wordt een fabriek van 8000 vierkante meter gebouwd. De productie van pompen en cilinders voor mobiele kranen moet in april 2008 beginnen en gaat leveren aan BQ-Tadano, de Chinees/Japanse kranenbouwer. De fabriek voorspelt een omzet van 4,5 miljoen dollar in 2009 en 2010.

Reageer op dit artikel