nieuws

Schouwburg Amsterdam

bouwbreed Premium

De contouren van de uitbreiding van de Stadsschouwburg aan het Leidscheplein in Amsterdam worden zichtbaar. Aannemer De Nijs bouwt flink door. Aan de achterkant maakt de onderneming uit Warmenhuizen een nieuwe vlakkevloerzaal met 564 zitplaatsen. De constructie van de toneeltoren steekt al boven de bestaande toneeltoren uit. De oplevering van het werk is eind volgend jaar.

De contouren van de uitbreiding van de Stadsschouwburg aan het Leidscheplein in Amsterdam worden zichtbaar. Aannemer De Nijs bouwt flink door. Aan de achterkant maakt de onderneming uit Warmenhuizen een nieuwe vlakkevloerzaal met 564 zitplaatsen. De constructie van de toneeltoren steekt al boven de bestaande toneeltoren uit. De oplevering van het werk is eind volgend jaar.
Foto: Ronald Bakker

Reageer op dit artikel