nieuws

Rotterdam biedt nieuwe serie kluswoningen aan

bouwbreed Premium

De havenstad gaat door met het tegen lage prijzen aanbieden van opknapwoningen. Na de ‘gratis’ woningen van het Wallisblok in Spangen en twee verkooprondes met zogenoemde kluswoningen wordt nu een derde serie kluswoningen aangeboden.

De havenstad gaat door met het tegen lage prijzen aanbieden van opknapwoningen. Na de ‘gratis’ woningen van het Wallisblok in Spangen en twee verkooprondes met zogenoemde kluswoningen wordt nu een derde serie kluswoningen aangeboden.
Deze ronde is minder massaal dan de eerdere. Het gaat om twintig opknaphuizen in Rotterdam-Zuid en één in het Nieuwe Westen. De twee vorige rondes, in mei vorig jaar en januari dit jaar, werden elk 169 huizen aangeboden. Die waren in een mum van tijd allemaal verkocht.
Ook het eerste experiment in deze sfeer, het Wallis-blok oftwel het project Dichterlijke Vrijheid, liep als een trein.

Reageer op dit artikel