nieuws

Recreatieplas ten westen van Ede

bouwbreed Premium

Het Edese gemeentebestuur heeft de combinatie BillyBird-Ballast Nedam geselecteerd voor de ontwikkeling van een recreatieplas van ruim 25 hectare aan de westkant van Ede.

Het Edese gemeentebestuur heeft de combinatie BillyBird-Ballast Nedam geselecteerd voor de ontwikkeling van een recreatieplas van ruim 25 hectare aan de westkant van Ede.
De ontwikkelingscombinatie wil onder de titel ‘Veluwrijk’ een familiepark met recreatievoorzieningen realiseren. Volgens het plan kunnen recreanten al binnen drie jaar na de eerste zandwinning in het park terecht. De gemeente riep begin dit jaar marktpartijen op om een plan in te dienen voor de ontwikkeling van een recreatieplas tussen Ede en Veenendaal. Uiteindelijk werkten vijf partijen hun idee uit tot een concreet project.

Reageer op dit artikel