nieuws

Prijs voor Euregionale Architectuur

bouwbreed Premium

Zaterdag wordt in Maastricht voor de zeventiende keer de Euregionale Architectuur Prijs uitgereikt voor het beste afstudeerproject van de architectuuropleidingen in de Euregio Maas-Rijn. In totaal zijn er uit zo’n vijfhonderd afstudeerprojecten van het afgelopen collegejaar dertig projecten geselecteerd voor deelname.

Zaterdag wordt in Maastricht voor de zeventiende keer de Euregionale Architectuur Prijs uitgereikt voor het beste afstudeerproject van de architectuuropleidingen in de Euregio Maas-Rijn. In totaal zijn er uit zo’n vijfhonderd afstudeerprojecten van het afgelopen collegejaar dertig projecten geselecteerd voor deelname.
Genomineerd zijn Hogeschool Zuyd, Academie van Bouwkunst Maastricht, Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule Aachen, Fachhochschule Aachen, Provinciale Hogeschool Limburg, Dep. Architectuur Diepenbeek (België) en het Institut Supérieur d’Architecture Saint-Luc de Wallonie Liège.

Reageer op dit artikel