nieuws

Plaatstalen delen via internet laten maken

bouwbreed Premium

Op elk moment van de dag plaatstalen uitslagen bestellen; dat kan vanaf 28 november bij 247TailorSteel. Dit bedrijf in Varsseveld levert bijvoorbeeld architecten en aannemers via www.247tailorsteel.com prijsopgaven en gebruiksklare producten. Gegadigden kunnen ook online met een CAD-programma producten tekenen en eerder doorgegeven tekeningen veranderen. Het systeem gaat na of de al dan niet gewijzigde tekening is om te zetten in een product. Lasersnijmachines bewerken de plaatdelen tot het gewenste product.

Op elk moment van de dag plaatstalen uitslagen bestellen; dat kan vanaf 28 november bij 247TailorSteel. Dit bedrijf in Varsseveld levert bijvoorbeeld architecten en aannemers via www.247tailorsteel.com prijsopgaven en gebruiksklare producten. Gegadigden kunnen ook online met een CAD-programma producten tekenen en eerder doorgegeven tekeningen veranderen. Het systeem gaat na of de al dan niet gewijzigde tekening is om te zetten in een product. Lasersnijmachines bewerken de plaatdelen tot het gewenste product.

Reageer op dit artikel