nieuws

Muurverf

bouwbreed Premium

Pastolex Softfinish is een ademende muurverf – standaard in wit – met een hoge dekkracht en een lage zijdeglans. Drenth Verven Marrum introduceert deze muurverf voor gebruik binnen op ondergronden als muren, plafonds en glasweefselbehang in bestaande projecten waar een iets hoogwaardiger eindafwerking is vereist. De oplosmiddelvrije waterverdunbare muurverf op basis van acrylaatcopolymeer is gemakkelijk te verwerken, boen- en schrobvast. Door de goede vloei is een mooi egaal resultaat te verkrijgen.

Pastolex Softfinish is een ademende muurverf – standaard in wit – met een hoge dekkracht en een lage zijdeglans. Drenth Verven Marrum introduceert deze muurverf voor gebruik binnen op ondergronden als muren, plafonds en glasweefselbehang in bestaande projecten waar een iets hoogwaardiger eindafwerking is vereist. De oplosmiddelvrije waterverdunbare muurverf op basis van acrylaatcopolymeer is gemakkelijk te verwerken, boen- en schrobvast. Door de goede vloei is een mooi egaal resultaat te verkrijgen.

Reageer op dit artikel