nieuws

Mitsubishi Electric

bouwbreed Premium

Mitsubishi Electric iserin geslaagd de 4-zijdig uitblazende power cassette-units uit de Mr. Slim-range te verbeteren. De airconditioningsunit heeft 20 procent langere uitblaaslamellen dan zijn voorganger, waardoor een beter uitblaaspatroon ontstaat. Verder zijn de uitblaaslamellen nu individueel regelbaar vanaf de afstandsbediening. Ook is in verwarmingsstand een variabele swingmodus mogelijk. Als laatste is er de optionele grill die leverbaar wordt met een filterlift.

Mitsubishi Electric iserin geslaagd de 4-zijdig uitblazende power cassette-units uit de Mr. Slim-range te verbeteren. De airconditioningsunit heeft 20 procent langere uitblaaslamellen dan zijn voorganger, waardoor een beter uitblaaspatroon ontstaat. Verder zijn de uitblaaslamellen nu individueel regelbaar vanaf de afstandsbediening. Ook is in verwarmingsstand een variabele swingmodus mogelijk. Als laatste is er de optionele grill die leverbaar wordt met een filterlift.

Reageer op dit artikel