nieuws

Micha de Haas wint Ymere NAi prijsvraag

bouwbreed Premium

Micha de Haas architecten heeft met een plan voor verbetering van het Heesterveld in Amsterdam-Zuidoost de Ymere NAi prijsvraag 2007 gewonnen.

Micha de Haas architecten heeft met een plan voor verbetering van het Heesterveld in Amsterdam-Zuidoost de Ymere NAi prijsvraag 2007 gewonnen.
De Haas levert volgens de jury met een nieuwe combinatie van wonen, recreëren en werken een belangrijk concept voor het sterker en vitaler maken van de samenleving. Het plan van De Haas werd verkozen boven het ontwerp van M3H voor metrohalte Bijlmerpark. De gezamenlijke prijsvraag van de Amsterdamse woningcorporatie Ymere en het Nederlands Architectuurinstituut is bedoeld om de visievorming voor de inrichting van een stedelijke omgeving te stimuleren.

Reageer op dit artikel