nieuws

‘MCP1000 vaste vergruizer niet aan te slepen’

bouwbreed Premium

De vaste vergruizer met een verwisselbare tandenplaat van fabrikant Mantovanibenne, die door Dehaco wordt geleverd, is een groot succes, aldus de leverancier. De vernieuwde MCP1000 heeft, inclusief kopplaat, een gewicht van 3.800 kg en een bekopening van 1.150 mm. Onlangs heeft het Belgische sloopbedrijf WANTY uit Epinois bij Dehaco de eerste MCP1000 voor België aangeschaft. WANTY nam tegelijkertijd ook een MCP910 in gebruik. Ook de de Nederlandse bedrijven Rental Force en Beelen Sloopwerken hebben inmiddels besloten dit type vaste vergruizer aan te schaffen.

De vaste vergruizer met een verwisselbare tandenplaat van fabrikant Mantovanibenne, die door Dehaco wordt geleverd, is een groot succes, aldus de leverancier. De vernieuwde MCP1000 heeft, inclusief kopplaat, een gewicht van 3.800 kg en een bekopening van 1.150 mm. Onlangs heeft het Belgische sloopbedrijf WANTY uit Epinois bij Dehaco de eerste MCP1000 voor België aangeschaft. WANTY nam tegelijkertijd ook een MCP910 in gebruik. Ook de de Nederlandse bedrijven Rental Force en Beelen Sloopwerken hebben inmiddels besloten dit type vaste vergruizer aan te schaffen.

Reageer op dit artikel