nieuws

Korting bij zelf bouwen huis in Almere

bouwbreed Premium

Woningbouwcorporatie De Key en de gemeente Almere geven starters een korting als zij zelf een woning bouwen in de polderstad. Wie tussen de 20.000 en 36.500 euro verdient krijgt een korting op de bouwkosten van een nieuwe woning. De woning mag niet meer dan 185.000 euro kosten. Het deel dat de koper kan betalen financiert hij zelf, de rest wordt door de gemeente Almere en De Key via de samenwerking Ik Bouw Betaalbaar (IBB) bijgepast. Vanaf begin volgend jaar worden de eerste kavels uitgegeven. Het plan moet nog worden goedgekeurd door de gemeenteraad van Almere.

Woningbouwcorporatie De Key en de gemeente Almere geven starters een korting als zij zelf een woning bouwen in de polderstad. Wie tussen de 20.000 en 36.500 euro verdient krijgt een korting op de bouwkosten van een nieuwe woning. De woning mag niet meer dan 185.000 euro kosten. Het deel dat de koper kan betalen financiert hij zelf, de rest wordt door de gemeente Almere en De Key via de samenwerking Ik Bouw Betaalbaar (IBB) bijgepast. Vanaf begin volgend jaar worden de eerste kavels uitgegeven. Het plan moet nog worden goedgekeurd door de gemeenteraad van Almere.

Reageer op dit artikel