nieuws

kopkortje14Relaxen

bouwbreed Premium

Bij het bijna gereed zijnde Instituut voor Sportstudies op het Zernike-universiteitspark in Groningen is een markante stalen loungebol zichtbaar. Daarin komen banken, waar studenten kunnen uitrusten en relaxen. De bol heeft een doorsnee van 7,5 meter. Aannemer Van Wijnen uit Groningen denkt het nieuwe gebouw – 150 bij 150 vierkante meter – met kerst te kunnen opleveren. De bouw startte vorig jaar maart. Er is voornamelijk staal, aluminium en beton gebruikt.

Bij het bijna gereed zijnde Instituut voor Sportstudies op het Zernike-universiteitspark in Groningen is een markante stalen loungebol zichtbaar. Daarin komen banken, waar studenten kunnen uitrusten en relaxen. De bol heeft een doorsnee van 7,5 meter. Aannemer Van Wijnen uit Groningen denkt het nieuwe gebouw – 150 bij 150 vierkante meter – met kerst te kunnen opleveren. De bouw startte vorig jaar maart. Er is voornamelijk staal, aluminium en beton gebruikt.

Reageer op dit artikel