nieuws

Installatie beherenvanuit de luie stoel

bouwbreed Premium

Gebouwinstallaties via internet op eenvoudige wijze controleren en aansturen, met de softwaretool Webselect van Webeasy moet het voor projectontwikkelaar, adviseur, installateur, beheerder en gebruiker een alledaags klusje kunnen worden.

Gebouwinstallaties via internet op eenvoudige wijze controleren en aansturen, met de softwaretool Webselect van Webeasy moet het voor projectontwikkelaar, adviseur, installateur, beheerder en gebruiker een alledaags klusje kunnen worden.
Webselect is een systeem dat op afstand regeltechnische systemen binnen gebouwgebonden installaties kan configureren, parameteren en beheren. De flexibele webbased werkomgeving maakt het tevens mogelijk om op afstand mee te werken aan ontwerp, aanschaf, installeren en beheren van de regeltechnische installaties. En dat allemaal via de vertrouwde internetbrowser. Het gemak daarvan was reden voor de jury van de VSK Award om Webselect te nomineren. De inzet van moderne internettechnologie maakt het volgens Webeasy-directeur Paul Straver mogelijk, om alle betrokken (bouw)partijen gemakkelijk en foutloos te laten samenwerken en tegelijkertijd het milieu te sparen. Want even in de auto stappen om de gebouwinstallaties te controleren enzovoort is niet meer nodig, dat kan desnoods thuis vanuit de luie stoel met de laptop op schoot.

Reageer op dit artikel