nieuws

Grontmij geeft project in Haarlem aan Amvest

bouwbreed

De ontwikkelende belegger Amvest en Dura Vermeer Vastgoed zetten samen de ontwikkeling door van de Peltenburglocatie aan het Spaarne in Haarlem. Ingenieursbureau Grontmij stapt uit de ontwikkelcombinatie Schalkwijkerpoort die verantwoordelijk is voor de realisatie van het project en verkoopt zijn aandeel aan Amvest.

De ontwikkelende belegger Amvest en Dura Vermeer Vastgoed zetten samen de ontwikkeling door van de Peltenburglocatie aan het Spaarne in Haarlem. Ingenieursbureau Grontmij stapt uit de ontwikkelcombinatie Schalkwijkerpoort die verantwoordelijk is voor de realisatie van het project en verkoopt zijn aandeel aan Amvest.
Grontmij verlaat de samenwerking omdat het ingenieursbureau de ontwikkelactiviteiten afbouwt. Met het project is een investering van 38 miljoen euro gemoeid. Op het voormalige terrein van houthandel Peltenburg, dat momenteel bouwrijp wordt gemaakt, start volgend jaar de realisatie van 1000 vierkante meter winkelruimte en zo’n 97 woningen met parkeerkelder.

Reageer op dit artikel