nieuws

‘Geen financiële compensatie Ad Bos’

bouwbreed Premium

Bouwend Nederland voelt er niets voor om klokkenluider Ad Bos financieel te compenseren of hem een baan aan te bieden. Dat zegt de brancheorganisatie nadat bekend werd dat de PvdA daar om had gevraagd. De fractie vindt dat minister Donner een gesprek moet aangaan met Elco Brinkman. De Bouwend Nederland-voorman zou Bos dan moeten helpen. Donner wuifde het idee al weg. Hij gaat niet in op individuele zaken. Bouwend Nederland heeft dezelfde opvatting, zegt een woordvoerster. Volgers haar is Bouwend Nederland geen partij in deze en is er dus eigenlijk niet de noodzaak om hier uitspraken over te doen. Bos kwam onlangs weer in het nieuws omdat zijn situatie schrijnend zou zijn. Hij leeft in een camper en heeft geen geld meer, nadat hij naar buiten kwam met de schaduwboekhouding.

Bouwend Nederland voelt er niets voor om klokkenluider Ad Bos financieel te compenseren of hem een baan aan te bieden. Dat zegt de brancheorganisatie nadat bekend werd dat de PvdA daar om had gevraagd. De fractie vindt dat minister Donner een gesprek moet aangaan met Elco Brinkman. De Bouwend Nederland-voorman zou Bos dan moeten helpen. Donner wuifde het idee al weg. Hij gaat niet in op individuele zaken. Bouwend Nederland heeft dezelfde opvatting, zegt een woordvoerster. Volgers haar is Bouwend Nederland geen partij in deze en is er dus eigenlijk niet de noodzaak om hier uitspraken over te doen. Bos kwam onlangs weer in het nieuws omdat zijn situatie schrijnend zou zijn. Hij leeft in een camper en heeft geen geld meer, nadat hij naar buiten kwam met de schaduwboekhouding.

Reageer op dit artikel