nieuws

FNV Bouw maakt zich op voor winter

bouwbreed Premium

FNV Bouw maakt zich weer op voor de winter. Donderdag begint de bond de campagne ‘wat een weer’ waarbij de regels rond werken tijdens winterse kou nog eens worden uitgelegd. Het startsein van de campagne bestaat uit lunches met drie regionale weermannen op bouwplaatsen in Harlingen, Deventer en Zeist. In dit kader wordt in Brabant en Limburg de verkiezing georganiseerd van de beste winterbouwplaats. De start daarvan is vandaag in Bunde.

FNV Bouw maakt zich weer op voor de winter. Donderdag begint de bond de campagne ‘wat een weer’ waarbij de regels rond werken tijdens winterse kou nog eens worden uitgelegd. Het startsein van de campagne bestaat uit lunches met drie regionale weermannen op bouwplaatsen in Harlingen, Deventer en Zeist. In dit kader wordt in Brabant en Limburg de verkiezing georganiseerd van de beste winterbouwplaats. De start daarvan is vandaag in Bunde.

Reageer op dit artikel