nieuws

Faserfix afwateringsgoten

bouwbreed

Alle Faserfix-afwateringsgoten van Hauraton en de daarbij passende afdekkingen zijn nu met snelvergrendeling toegerust. Bij dit ‘side-lock’-systeem wordt de gootafdekking op de goot gelegd en met een simpele druk van de voet vergrendeld. Na een hoorbare klik zit de afdekking verkeersvast op de afwateringsgoot vergrendeld. Voordeel van het systeem is dat van accessoires, zoals schroeven, bouten, buisjes, staven of spieën afgezien is. De bevestiging komt alleen tot stand door het vergrendelen van de gootafdekking in een multifunctioneel stalen profiel met torsie veereffect.

Alle Faserfix-afwateringsgoten van Hauraton en de daarbij passende afdekkingen zijn nu met snelvergrendeling toegerust. Bij dit ‘side-lock’-systeem wordt de gootafdekking op de goot gelegd en met een simpele druk van de voet vergrendeld. Na een hoorbare klik zit de afdekking verkeersvast op de afwateringsgoot vergrendeld. Voordeel van het systeem is dat van accessoires, zoals schroeven, bouten, buisjes, staven of spieën afgezien is. De bevestiging komt alleen tot stand door het vergrendelen van de gootafdekking in een multifunctioneel stalen profiel met torsie veereffect.

Reageer op dit artikel