nieuws

Eurocommercial koopt Frans winkelcentra

bouwbreed

Vastgoedbelegger Eurocommercial Properties (ECP) heeft twee winkelcentra gekocht in Frankrijk voor 76,5 miljoen euro. Dat heeft de beursgenoteerde onderneming vrijdag bekendgemaakt bij de publicatie van de kwartaalcijfers. ECP heeft in het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar 2007/2008 een nettowinst geboekt van 7,8 miljoen euro. Dat is een toename van 69 procent ten opzichte van een jaar geleden. Het bedrijf profiteerde van aanhoudend stijgende huurinkomsten en winkelomzetten. De vastgoedbelegger blijft ondanks de kredietcrisis positief over de vooruitzichten van de vastgoedportefeuille. “Tot op heden zijn de verwachtingen omtrent omzetgroei en huurgroei niet aangetast door de recente onzekere financiële markten”, aldus het bedrijf.

Vastgoedbelegger Eurocommercial Properties (ECP) heeft twee winkelcentra gekocht in Frankrijk voor 76,5 miljoen euro. Dat heeft de beursgenoteerde onderneming vrijdag bekendgemaakt bij de publicatie van de kwartaalcijfers. ECP heeft in het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar 2007/2008 een nettowinst geboekt van 7,8 miljoen euro. Dat is een toename van 69 procent ten opzichte van een jaar geleden. Het bedrijf profiteerde van aanhoudend stijgende huurinkomsten en winkelomzetten. De vastgoedbelegger blijft ondanks de kredietcrisis positief over de vooruitzichten van de vastgoedportefeuille. “Tot op heden zijn de verwachtingen omtrent omzetgroei en huurgroei niet aangetast door de recente onzekere financiële markten”, aldus het bedrijf.

Reageer op dit artikel