nieuws

etalage-stapelaar

bouwbreed Premium

STILL Intern Transport introduceert de FV-X; een stapelaar met zitplaats voor de bestuurder. Deze machine is mede dankzij het gebruik van AC-technologie en een regeneratief remsysteem vooral geschikt op plekken met een grote omslaghoeveelheid van lasten tot 1.600 kilo. De veilige en efficiënte remwerking is gebaseerd op een onderhoudsarm remsysteem, met lastafhankelijke remvertraging en ABS. De Still FV-X heeft een ergonomische bestuurdersplek met comfortzit en traploos verstelbare voetenplaat.

STILL Intern Transport introduceert de FV-X; een stapelaar met zitplaats voor de bestuurder. Deze machine is mede dankzij het gebruik van AC-technologie en een regeneratief remsysteem vooral geschikt op plekken met een grote omslaghoeveelheid van lasten tot 1.600 kilo. De veilige en efficiënte remwerking is gebaseerd op een onderhoudsarm remsysteem, met lastafhankelijke remvertraging en ABS. De Still FV-X heeft een ergonomische bestuurdersplek met comfortzit en traploos verstelbare voetenplaat.
De stapelaar is leverbaar met verschillende mastuitvoeringen. De FV-Xi-uitvoering beschikt bovendien over initiële heffing.

Reageer op dit artikel