nieuws

Eerste fase Haags Babylon begonnen

bouwbreed

Bouwcombinatie New Babylon BV, een samenwerkingsverband van Boele 0x26 van Eesteren en Ballast Nedam, is begonnen met de bouw van het Haagse New Babylon. De eerste fase bestaat uit een woontoren en een kantoorvleugel.

Bouwcombinatie New Babylon BV, een samenwerkingsverband van Boele 0x26 van Eesteren en Ballast Nedam, is begonnen met de bouw van het Haagse New Babylon. De eerste fase bestaat uit een woontoren en een kantoorvleugel.
Het complex ondergaat een ware metamorfose met twee kantoor- en woontorens van respectievelijk 100 en 140 meter hoog. De ontwikkeling is van Babylon Den Haag BV, een joint venture van Fortress en SNS Property Finance. Voor het ontwerp tekende Meyer en Van Schooten Architecten uit Amsterdam.

Reageer op dit artikel