nieuws

Eenpersoons mastlift werkt ook op accu

bouwbreed Premium

JLG Industries heeft in Australië een eenpersoons mastlift ontwikkeld die (ook) op accu werkt. De lift heeft een maximum werkhoogte van 4,40 meter. De lift is daardoor uitermate geschikt voor glazenwassers en schilders van eengezinswoningen. De lift wordt gedistribueerd door dochterbedrijf LiftPod.

JLG Industries heeft in Australië een eenpersoons mastlift ontwikkeld die (ook) op accu werkt. De lift heeft een maximum werkhoogte van 4,40 meter. De lift is daardoor uitermate geschikt voor glazenwassers en schilders van eengezinswoningen. De lift wordt gedistribueerd door dochterbedrijf LiftPod.
Volgens JLG vult de lift het gat tussen de traditionele ladder en de grotere hoogwerker. “Hij kan goed uit de voeten in situaties, waarin mensen alleen werken”, aldus de fabrikant. “Hij weegt maar 70 kilo, heeft een platform van 600 bij 500 millimeter en kan 150 kilo liften. Hij is in drie delen te vervoeren en elk deel weegt maximaal 29 kilo.
JLG beweert, dat de productiviteit door het gebruik van de nieuwe lift met tenminste twintig procent omhoog is gegaan ten opzichte van de traditionele ladder.
In de deelstaat New South Wales in Australië is de lift onderscheiden met de Save Work Award.

Reageer op dit artikel