nieuws

Docol Hard moet bouw veroveren

bouwbreed Premium

SSAB Swedish Steel noemt zijn nieuwe kwaliteit hoogsterkte staal Docol Hard. Het materiaal komt in drie sterktes waarvan één geschikt is voor de bouw. Een speciaal walsproces maakt het staal extra hard. De bouwvariant komt in platen van 1,5 tot 4 millimeter dik. Het vervormt bij een druk van 850 tot 1000 newton per vierkante millimeter. De fabrikant adviseert het voor de productie van bijvoorbeeld dragende balken, buizen en profielen. De zwaarste variant van de koudgewalste Docol Hard-platen is meer geschikt om er bijvoorbeeld slijtvaste puincontainers van te maken

SSAB Swedish Steel noemt zijn nieuwe kwaliteit hoogsterkte staal Docol Hard. Het materiaal komt in drie sterktes waarvan één geschikt is voor de bouw. Een speciaal walsproces maakt het staal extra hard. De bouwvariant komt in platen van 1,5 tot 4 millimeter dik. Het vervormt bij een druk van 850 tot 1000 newton per vierkante millimeter. De fabrikant adviseert het voor de productie van bijvoorbeeld dragende balken, buizen en profielen. De zwaarste variant van de koudgewalste Docol Hard-platen is meer geschikt om er bijvoorbeeld slijtvaste puincontainers van te maken

Reageer op dit artikel