nieuws

Dim Vastgoed kooptwinkelcentrum in VS

bouwbreed Premium

Whitaker Square in Winston Salem in de Amerikaanse staat Noord-Carolina is gekocht door Dim Vastgoed. Het winkelcentrum ging van de hand voor 8,63 miljoen euro. Daarvan wordt 6,61 miljoen euro gefinancierd via een hypothecaire lening. Het gebied bestrijkt een verhuurbare oppervlakte van 7689 vierkante meter. Het grootste deel hiervan, 63 procent, is voor langere tijd verhuurd aan supermarktketen Harris Teeter. Inmiddels bestaat de portefeuille van Dim Vastgoed uit 21 objecten met een waarde 298 miljoen euro.

Whitaker Square in Winston Salem in de Amerikaanse staat Noord-Carolina is gekocht door Dim Vastgoed. Het winkelcentrum ging van de hand voor 8,63 miljoen euro. Daarvan wordt 6,61 miljoen euro gefinancierd via een hypothecaire lening. Het gebied bestrijkt een verhuurbare oppervlakte van 7689 vierkante meter. Het grootste deel hiervan, 63 procent, is voor langere tijd verhuurd aan supermarktketen Harris Teeter. Inmiddels bestaat de portefeuille van Dim Vastgoed uit 21 objecten met een waarde 298 miljoen euro.

Reageer op dit artikel