nieuws

Dakpan

bouwbreed Premium

Dit is de Janssen-Dings OVH Belfelds blauw bont gesmoord en zijn belangrijkste kenmerk is: geen enkele pan heeft exact hetzelfde kleur. De Belfelds blauw bont gesmoord is een nieuwe variant in het gamma van de OVH- dakpannen van Wienerberger, dat uit nog vijf andere kleuren bestaat. Het is een keramische dakpan op blauwe scherf met een authentiek historisch voorkomen. Het Koramic-programma omvat nóg zeven andere panmodellen op blauwe scherf.

Dit is de Janssen-Dings OVH Belfelds blauw bont gesmoord en zijn belangrijkste kenmerk is: geen enkele pan heeft exact hetzelfde kleur. De Belfelds blauw bont gesmoord is een nieuwe variant in het gamma van de OVH- dakpannen van Wienerberger, dat uit nog vijf andere kleuren bestaat. Het is een keramische dakpan op blauwe scherf met een authentiek historisch voorkomen. Het Koramic-programma omvat nóg zeven andere panmodellen op blauwe scherf.

Reageer op dit artikel