nieuws

Brandmelder

bouwbreed Premium

Razendsnelle brandmelder VIEW staat niet voor niets voor Very Intelligent Early Warning. Door een nieuwe lasertechniek is de brandmelder tot 100 x gevoeliger dan een standaard optische sensor, meldt Notifier. De VIEW is met name bedoeld voor bedrijfskritieke omgevingen, zoals operatiekamers, computerruimtes, telefooncentrales en musea. Dus daar waar zelfs de minste rookontwikkeling al onacceptabel is en het noodzakelijk is in zo’n vroeg mogelijk stadium te worden verwittigt om schade tot een minimum te beperken.

Razendsnelle brandmelder VIEW staat niet voor niets voor Very Intelligent Early Warning. Door een nieuwe lasertechniek is de brandmelder tot 100 x gevoeliger dan een standaard optische sensor, meldt Notifier. De VIEW is met name bedoeld voor bedrijfskritieke omgevingen, zoals operatiekamers, computerruimtes, telefooncentrales en musea. Dus daar waar zelfs de minste rookontwikkeling al onacceptabel is en het noodzakelijk is in zo’n vroeg mogelijk stadium te worden verwittigt om schade tot een minimum te beperken.

Reageer op dit artikel