nieuws

Bpf Bouw indexeert pensioen volledig

bouwbreed Premium

Het bestuur van het het bedrijfstakpensioenfonds voor de bouw (Bpf Bouw) heeft besloten de pensioenaanspraken en uitkeringen per 1 januari komend jaar volledig te indexeren. De indexering bedraagt 2,52 procent waarmee die ongeveer op de loontrend in de bouw voor 2007 zit.

Het bestuur van het het bedrijfstakpensioenfonds voor de bouw (Bpf Bouw) heeft besloten de pensioenaanspraken en uitkeringen per 1 januari komend jaar volledig te indexeren. De indexering bedraagt 2,52 procent waarmee die ongeveer op de loontrend in de bouw voor 2007 zit.
Daarnaast is besloten de premiedruk in 2008 op een stabiel niveau te houden. Voor de sector Bouwbedrijf inclusief UTA blijft de premiedruk over het geheel genomen gelijk. Voor de sectoren Timmerfabrieken, Afbouw en Natuursteenbedrijf daalt deze licht.

Reageer op dit artikel