nieuws

Beroepsbezwaarmaker geeft stad aan bij OM

bouwbreed

Beroepsbezwaarmaker Kees van Oosten doet aangifte bij het OM tegen de gemeente Utrecht, vanwege vermeende illegale werkzaamheden aan de Vleutenseweg. Verplaatsen en verbreden is nodig om van de nieuwe Hogeweidebrug gebruik te kunnen maken. De gemeente erkent dat een aantal procedures moet worden afgehandeld, maar “heeft voor dit werk een vergunning”.

Beroepsbezwaarmaker Kees van Oosten doet aangifte bij het OM tegen de gemeente Utrecht, vanwege vermeende illegale werkzaamheden aan de Vleutenseweg. Verplaatsen en verbreden is nodig om van de nieuwe Hogeweidebrug gebruik te kunnen maken. De gemeente erkent dat een aantal procedures moet worden afgehandeld, maar “heeft voor dit werk een vergunning”.
> Interview 5

Reageer op dit artikel