nieuws

Ankers zelf berekenenvanaf Würth-cd-rom

bouwbreed

Würth Nederland heeft een cd-rom met een berekeningsprogramma voor kozijnankers e.d laten ontwikkelen om een lastig probleem te tackelen. Bij het plaatsen van kozijnen, vliesgevels of balkons is het niet makkelijk om een keuze te maken uit het grote assortiment bevestigingsankers. Aangezien Würth zelf alle informatie in huis heeft, kan het bedrijf aan de hand van enkele parameters aangeven welke ankers gebruikt moeten worden in (on)gescheurd beton en metselwerk. Dat alles vanuit de Europese technische goedkeuring. De cd-rom geeft tevens inzage in die goedkeuringen en bevat daarnaast brandwerendheidsrapporten en technische productinformatie.

Würth Nederland heeft een cd-rom met een berekeningsprogramma voor kozijnankers e.d laten ontwikkelen om een lastig probleem te tackelen. Bij het plaatsen van kozijnen, vliesgevels of balkons is het niet makkelijk om een keuze te maken uit het grote assortiment bevestigingsankers. Aangezien Würth zelf alle informatie in huis heeft, kan het bedrijf aan de hand van enkele parameters aangeven welke ankers gebruikt moeten worden in (on)gescheurd beton en metselwerk. Dat alles vanuit de Europese technische goedkeuring. De cd-rom geeft tevens inzage in die goedkeuringen en bevat daarnaast brandwerendheidsrapporten en technische productinformatie.

Reageer op dit artikel