nieuws

WolkenveldenIets milder

bouwbreed Premium

Aankomende nacht kan het nog een keer tot lichte vorst komen, daarna gaat de vorst er voorlopig uit. Die hogere temperaturen worden teweeggebracht door de binnenkomst van wolkenvelden. Vandaag zal vooral in de middagperiode wat bewolking het noorden van het land inschuiven, elders is en blijft het vrij zonnig. Bij een matige wind, die draait van oost naar noordoost, wordt het een graad of 9. Vannacht zal de temperatuur vooral in de zuidelijke helft plaatselijk net tot onder nul graden zakken. Daar zijn de meeste opklaringen en kan het dus het verst afkoelen. Morgen overdag arriveren vanuit Duitsland geleidelijk meerdere wolkenvelden. De noordoostelijke wind is tamelijk stevig, aan zee veelal kracht 5, en het warmt op tot een graad of 11. De dagen daarna lijken grotendeels bewolkt te verlopen. Op de Noordzee valt daaruit geregeld wat regen, een paar afzwaaiers daarvan zouden de kustgebieden in kunnen glijden, maar op veruit de meeste plekken blijft het droog.

Aankomende nacht kan het nog een keer tot lichte vorst komen, daarna gaat de vorst er voorlopig uit. Die hogere temperaturen worden teweeggebracht door de binnenkomst van wolkenvelden. Vandaag zal vooral in de middagperiode wat bewolking het noorden van het land inschuiven, elders is en blijft het vrij zonnig. Bij een matige wind, die draait van oost naar noordoost, wordt het een graad of 9. Vannacht zal de temperatuur vooral in de zuidelijke helft plaatselijk net tot onder nul graden zakken. Daar zijn de meeste opklaringen en kan het dus het verst afkoelen. Morgen overdag arriveren vanuit Duitsland geleidelijk meerdere wolkenvelden. De noordoostelijke wind is tamelijk stevig, aan zee veelal kracht 5, en het warmt op tot een graad of 11. De dagen daarna lijken grotendeels bewolkt te verlopen. Op de Noordzee valt daaruit geregeld wat regen, een paar afzwaaiers daarvan zouden de kustgebieden in kunnen glijden, maar op veruit de meeste plekken blijft het droog.

Reageer op dit artikel