nieuws

Wendbaar huis

bouwbreed

Het Leeuwarder bouwbedrijf Tadema is in Noordwolde bezig met de bouw van een recreatiewoning die met de zon mee kan draaien. De woning kan door de bewoner handmatig binnen een cirkel van 360 graden in de gewenste richting gezet worden. De woning heeft een cementen dekvloer en staat op piepschuim. Door het midden is een as gemaakt waar alles op aangesloten is. Het huisje staat in een houten walbeschoeiing. Dit is volgens algemeen directeur Hans Tadema echter niet te zien omdat er een vijver aangelegd wordt waardoor het lijkt alsof de woning drijft. Het idee is afkomstig van de vader van Hans, Cees Tadema, hij is de oprichter van het Leeuwarder bouwbedrijf. Op het recreatiepark waar de woning gebouwd wordt, staan nog twintig kavels waar verschillende vernieuwde projecten op komen. De vakantiewoning van Tadema moet eind november klaar zijn .

Het Leeuwarder bouwbedrijf Tadema is in Noordwolde bezig met de bouw van een recreatiewoning die met de zon mee kan draaien. De woning kan door de bewoner handmatig binnen een cirkel van 360 graden in de gewenste richting gezet worden. De woning heeft een cementen dekvloer en staat op piepschuim. Door het midden is een as gemaakt waar alles op aangesloten is. Het huisje staat in een houten walbeschoeiing. Dit is volgens algemeen directeur Hans Tadema echter niet te zien omdat er een vijver aangelegd wordt waardoor het lijkt alsof de woning drijft. Het idee is afkomstig van de vader van Hans, Cees Tadema, hij is de oprichter van het Leeuwarder bouwbedrijf. Op het recreatiepark waar de woning gebouwd wordt, staan nog twintig kavels waar verschillende vernieuwde projecten op komen. De vakantiewoning van Tadema moet eind november klaar zijn .

Reageer op dit artikel