nieuws

Visser en Mol in zijn nopjes met overname Wicon

bouwbreed Premium

Metselbedrijf Visser en Mol uit Hoogkarspel neemt Wicon uit Hensbroek over. Door de samensmelting ontstaat een metselbedrijf met zeventig medewerkers.

Volgens algemeen directeur Piet Mol van Bouwmaatschappij Visser en Mol zullen de recente ontwikkelingen ongetwijfeld een positieve invloed hebben op de orderportefeuille en daarmee het behoud van de werkgelegenheid. “Ik denk dat we met deze acquisitie mogen vaststellen dat het resultaat meer is dan de som der delen. Zowel bij Wicon als in onze organisatie drong zich de vraag op hoe we de continuïteit moesten garanderen in relatie met de bestaande omvang en capaciteit. Nu we personeel, materieel en activiteiten hebben overgenomen, is metselbedrijf Visser en Mol ineens een keer zo groot.”
D ankzij het opvoeren van de schaalgrootte kan Visser en Mol voortaan inschrijven op grotere projecten. In het verleden was dat bijna onmogelijk omdat daarmee de voortgang van andere werken in de knel dreigde te komen. Met ruim zeventig medewerkers in dienst en een vaste kern van nog eens dertig zelfstandige metselaars die op afroep beschikbaar zijn, levert de uitvoering van grote metselwerken nu geen probleem m eer op.

Reageer op dit artikel